Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На вулиці Січових Стрільців частково перекрили рух: чому?

Сьогодні, 2 травня, на вулиці Січових Стрільців частково перекрили рух транспортних засобів. Все тому, що на одній із проблемних ділянок дороги здійснюють поточний ремонт.

Інформатор довідався детальніше.

Ремонтні роботи здійснює КП “Полігон Екологія” технікою, яку орендували у “Автомагістраль ІФ”. Ремонт тільки-но розпочався.

Комунальники планують облаштувати рівне дорожнє покриття не тільки на цій ділянці, а й трохи далі – в бік залізничного вокзалу. Потім візьмуться й до частини дороги на вул. Богдана Хмельницького.

Рух цією ділянкою відновлять о 17:00. Завтра візьмуться знову до роботи. Комунальники закликають водіїв дотримуватись правил та обʼїздити цю ділянку по вулиці Лисенка, а не намагатися проїхати попри дорожні знаки та ремонтну техніку.

Окрім того, в управлінні радяться, чи не слід дещо змінити поворот на вул. Богдана Хмельницького – збільшити його радіус, аби водіям не доводилось заїжджати на тротуар і бити авто об бордюри.

Коли завершаться роботи наразі невідомо – все залежить від погоди.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору