Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Командир стрілецького батальйону 10-ї бригади отримав медаль

Підполковнику Михайлу Тарасову вручили найвищу відзнаку області. Михайло є командиром стрілецького батальйону управління 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” оперативного командування “Захід” Сухопутних військ ЗСУ.

Повідомляє Інформатор з посиланням на голову Івано-Франківської ОВА.

Медаль “За заслуги перед Прикарпаттям” військовий отримав нагороду за проявлену особисту мужність та героїзм, стійкість та рішучість при виконанні військового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя під час заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації та з нагоди першої річниці від дня формування військової частини.

Підрозділи стрілецького батальйону з червня 2022 року воювали у районі населених пунктів Зайцеве та Кодема на Донеччині. Вже в серпні батальйон приступив до виконання бойових завдань у районі населених пунктів Курдюмівка, Спірне, Яковлівка, Краснополівка, Миколаївка Донецької області.

“Завдяки правильно організованій роботі підрозділу, особистому досвіду та набутим у ході боїв знанням батальйон успішно продовжує виконувати поставлені командуванням бойові завдання, утримувати зайняті рубежі,” – йдеться у дописі.

Окрім нагороди “За заслуги перед Прикарпаттям”, командир нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Також в ОВА передали командиру 25 нагород “За бойову звитягу” для військовослужбовців.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору