Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Івано-Франківщина отримає більше 56 млн грн з державного бюджету на придбання шкільних автобусів

Вже скоро Івано-Франківщина отримає від держави 56 млн грн на придбання шкільних автобусів. Незважаючи на війну, держава продовжує виділяти кошти, щоб забезпечувати освітній процес. Це рішення прийнято Постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня №418.

Пише Інформатор з посиланням на голову ОВА.

“Для нашої області це суттєва підтримка і я дякую Уряду за таку допомогу. Для нас це насправді важливо, адже від початку повномасштабного вторгнення ми відправили 58 автобусів для потреб Збройних сил України. Завдяки державній субвенції ми зможемо оновити шкільний автопарк”, дода у дописі очільниця області.

До теми: Коломийський ліцей №4 закупив шкільний автобус за понад 2,7 млн грн

Світлана Онищук нагадала, що в листопаді минулого року за рахунок коштів освітньої субвенції із державного бюджету, а також за співфінансування з обласного бюджету для 13-ти громад області закупили шкільні автобуси для опорних закладів освіти. Тоді було придбано транспортних засобів на загальну вартість понад 32 мільйони гривень.

Фото ілюстративне.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору