Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Взяв 3 000 $ хабаря: на Прикарпатті викрили директора ліцею

Правоохоронці Івано-Франківської області зловили на “гарячому” директора одного із ліцеїв. Він отримав 3 тис доларів хабаря від підприємця.

Пише Інформатор з посиланням на обласну прокуратуру.

За даними слідства, директор ліцею одержав від підприємця неправомірну вигоду за те, що надав дозвіл на розміщення великогабаритної техніки на території навчального закладу. За 6 тис. доларів США він гарантував укладення договору оренди понад 5 га землі для ведення господарської діяльності.

Посадовця викрили на “гарячому” – під час передачі половини обумовлених коштів – 3 тис. доларів США, які він одержав у власному автомобілі неподалік від навчального закладу.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Протиправну діяльність задокументували прокурори спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області та слідчими ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору