Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Суд над волонтером-аферистом з Прикарпаття: чи визнає Хемич свою вину?

Днями Калуський міськрайонний суд продовжив розглядати справу Віталія Хемича. Кілька разів засідання переносили через проблеми зі здоров’я спершу його адвоката, а потім і самого псевдоволонтера.

Деталі розповідає Інформатор Калущ із зали суду.

Вперше після 23 березня у залі суду знову з’явилися суддя, представники прокуратури та адвокати обох сторін, в тому числі й сам Віталій. Цього разу суд повинен був вислухати обвинуваченого і Хемич став за трибуну для допиту.

Ним було підготовлено багато додаткових до справи матеріалів, а саме  скріншоти з переписками з фігурантами звинувачень Віталія у шахрайстві, виписками з рахунків про рух волонтерських коштів, а також документи, які засвідчують його підприємницьку діяльність.

Отож, псевдоволонтер свою вину визнав, але тільки стосовно чотирьох потерпілих.

З приводу решти обвинувачень Хемич аргументовано відмовлявся. Більше деталей щодо його незгоди стосовно півтори десятки заяв від потерпілих ви можете побачити у прямому включені (частина двачастина три).

Далі прокурор запропонувала провести додатковий допит свідків шляхом відеоконференцій, а саме Тиханової Альбіни (Чернівецька область), Яблонського Артура (Одеська область) та Дзери Христини (Калуш).

Наступні засідання по справі суддя Кардаш призначила на 1 червня о 13:00, 6 червня о 13:00 також обрали резервну дату — 12 червня о 13:00.

Інформатор продовжує слідкувати за розглядом справи.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Остап Микитюк

Нагору