Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Волонтери з Верховинщини відвідали військових на передових позиціях

Голова Верховинської районної військової адміністрації Василь Бровчук спільно з групою волонтерів району вчерговий раз їздили на схід країни аби особисто подякувати бійцям за їхню мужність у боротьбі з російським агресором та доставити зібрану допомогу.

Пише Інформатор з посиланням на Верховинську РВА.

Військовим передали такі необхідні речі: амуніцію, продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни та 5 квадрокоптерів DJI Mavic 3.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення нашим бійцям районною військовою адміністрацією передано вже 18 квадрокоптерів. Основним призначенням квадрокоптера є проведення аеророзвідки, спостереження за противником, виявлення його позицій, а також коригування вогню.

Під час зустрічі голова РВА поспілкувався з відомим військовослужбовцем, оператором БПЛА з позивним «Скіба», який зазначив під час розмови, що наявність на передовій таких засобів, як квадрокоптер, має вкрай важливе значення для посилення обороноздатності бойового підрозділу. Також відвідав лабораторію 108 –го окремого гірсько-штурмового батальйону, у якій хлопці самі на передовій виготовляють на 3D принтерах деталі для укомплектування квадрокоптерів.

Також у рамках поїздки Василь Бровчук зустрівся з командиром 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.  Вони обговорили питання подальшої співпраці та надання необхідної підтримки військовим.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору