Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломийські волонтери відправились до захисників на Запорізькому та Донецькому напрямках

Тисячі кілометрів проїхали волонтери з центру “Локомотив”, щоб передати нашим воїнам те, що сьогодні їм найбільш необхідне для захисту нашої країни. Це вже 31-ша поїздка і цього разу вони побули на двох напрямках –  Запорізькому та Донецькому.

Що вдалося доставити до захисників від коломиян та мешканців району – розповість Інформатор.

Аби добратися до військових, волонтери долають чималу відстань по бездоріжжю та територією, яка може обстрілюватися в будь-який момент. Та для них ці кілометри непомітно, бо головна мета – допомогти нашим захисникам.

Ця поїздка для волонтерів була ще й особливою тим, що вперше з ними поїхав один з засновників Асоціації “Клівленд Майдан”, який ще з 90-х років переїхав у США , але серце його було завжди з Україною у важкі часи. Разом зі своєю командою чоловік багато працює для нашої спільної перемоги.

Військовим на Запорізькому напрямку волонтери доправляли автомобіль та прилад нічного бачення.

Бійцям 10-ї бригади, які стоять на Донецькому напрямку, передали 5 дронів з нічним баченням, придбані за кошти Коломийської громади, 3 дрони для пошуково-рятувальної роботи від Асоціації “Клівленд Майдан” та 18 аптечок НАТО стандарту.

Завдяки подружжю Туліків, які постійно допомагають ЗСУ, було закуплено тактичні речі та військову амуніцію.

Захисникам передали:

  • Тактичний рюкзак;
  • Наколінники;
  • Акумулятори;
  • Мультитул;
  • Ліхтарик;
  • Маскувальні сітки;
  • Аптечки натівського зразку.

Волонтери вдячні коломийським підприємцям за знижку на енергетичні напої та безкоштовну воду,  енергетичні батончики та тактичні рукавиці, холодильник для зберігання крові, який передали на Бахмутський напрямок.

“Друзі, завдяки нашим спільним діям, ми можемо зробити більше і вчасно та швидко доправляти все безпосередньо на передову, тому давайте кожен день проживати з думкою і з конкретними справи для допомоги нашим хлопцям”, – додають волонтери.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору