Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Пес Патрон би лайкнув: у гімназії №6 змагалися школярі з Коломийщини

Сьогодні у Коломийській гімназії №6 можна було переконатися, наскільки сучасні школярі талановиті, відповідальні та свідомі. Учні з різних громад нашого району стали учасниками конкурсу Дружин юних рятувальників-пожежних.

Ділиться Інформатор.

11 травня у районному етапі конкурсу змагалися школярі Замулинецького, Коршівського, Чернелицького, Торговицького, Гвіздецького та Коломийського ліцеїв. Всі команди – переможці етапів, які проводились в територіальних громадах.

Кожна команда підготувала візитівку, в якій оригінально розповідали про кожного учасника та нагадували про правила безпеки та важливу роботу пожежно-рятувальної служби.

Переможцями стали учні Коломийського ліцею. Вони поїдуть представляти наш район на обласний етап Дружин юних рятувальників-пожежних, який відбудеться 19 травня в місті Івано-Франківськ. На другому місці опинилася команда Чернелицького ліцею, а третю сходинку посіли школярі із Замулинецького ліцею.

Такі конкурси важливо проводити серед підростаючого покоління, адже вони навчають юних українців правил безпечної поведінки, формують в учнівської молоді повагу до професії рятувальника, розповідають про історію пожежно-рятувальної справи,  популяризують серед підростаючого покоління здоровий спосіб життя та поширюють рух юних рятувальників-пожежних.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору