Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї взяли під варту водія, який під дією наркотиків наїхав на велосипедиста

9 травня у Нижньому Вербіжі сталася ДТП: водій автівки перебував у стані наркотичного сп’яніння та зіткнувся з велосипедистом. Керманича двоколісного госпіталізували з тяжкими травмами. Відтак підозрюваного взяли під варту. 

Пише Інформатор з посиланням на обласну прокуратуру.

Запобіжний захід водію, який у стані наркотичного сп’яніння вчинив ДТП (ч.2 ст.286-1 КК України) обрали за процесуального керівництва Коломийської окружної прокуратури.

Суд задовольнив клопотання органів досудового розслідування та обрав стосовно підозрюваного запобіжний захід – тримання під вартою із можливістю внесення застави в розмірі 107 360 грн.

За даними слідства, 42-річний чоловік в стані наркотичного сп’яніння, керуючи автомобілем марки “Infiniti”, допустив зіткнення із 64-річним велосипедом.

В результаті аварії велосипедиста із тяжкими травмами доставили до медичного закладу. За вказане правопорушення зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору