Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї затримали підозрюваного за збут наркотиків

Незаконний “бізнес” із розповсюдження заборонених речовин організував мешканець Івано-Франківська. Фігуранта слідчі затримали в процесуальному порядку. Наразі тривають заходи із встановлення злочинних зв’язків підозрюваного та канали надходження наркотиків.

Пише Інформатор з посиланням на допис Управління поліції.

Правопорушника викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області ДБН Нацполіції України спільно з коломийськими поліцейськими.

Правоохоронці встановили, що 37-річний франківець протягом 2023 року розповсюджував наркотичні засоби та території Коломиї. Його затримали оперативники після чергової оборудки з продажу наркотиків.

Під час проведення обшуку в помешканні фігуранта, раніше судимого за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, вилучили наркотичний засіб – канабіс, грошові кошти та предмет схожий на корпус гранати. Все виявлене поліцейські направили на експертизу.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Згідно санкції статті затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору