Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Слово з простих літер: як підібрати слова, аби висловити свою любов найріднішій людині

Це було наше перше слово, перші зиґзаґоподібні літери, які ми тремтячими руками виводили в зошиті в косу лінійку. Це перше, що ми вимовляємо в хвилину страху чи захвату. Це наш острів, де можна відігріти серце і залікувати душу.

Мама – це назавжди, поза часом, поза межами фізичного. Це абсолютне зовсім. Це турбота навіть уві сні… Це тривоги навіть без причини, це жертовність і море змісту у кожному поцілунку в щічку, в дзвінку телефоном, в паузі, в мовчанні.

Мама – це мажори і мінори наших злетів і падінь, момент першопочатку, це “сонячна машина”, яка дає нам енергії на десятиліття.

І якщо ваша мама у якийсь час засумувала – обійміть її, як вона колись це робила, втіште, як дрібну дитину, помовчіть, даючи шанс висловитися…

Пригадайте моменти з дитинства юності, подякуйте за добру пораду, до якої ви не прислухались, бо ж “власні граблі” – то таки найкращий урок життя. Помрійте з нею, розпитайте про її відчуття, адже усе ваше життя вона говорила з вами про вас сами, не сильно вимагаючи турботи про себе.

Листівки для привітання з Днем матеріТУТ

Українські матері стали супрегероїнями: всіма силами стримують дітей від зіткнення з непростою реальністю, згладжують стрес, знаходять в собі сили переключитися від усвідомлення реальності на донечку чи синочка, добирають слова, аби пояснити, заспокоїти, підбадьорити .

Вони чекають своїх дітей з війни, згадуючи всі молитви світу, шкодуючи, що колись не знайшли часу, аби висловити основне, чогось не додали, в чомусь заметушилися… І вони, мабуть, найбільше в світі очікують перемоги, аби врешті все виправити – додати, договорити, долюбити…

Тримайте в серці цінні моменти, відкидайте зайве і говоріть мамі про свою любов стільки, скільки ваші вуста готові вимовляти звуки, не відкладайте на завтра можливість зробити матері подарунок, підтримати чи просто помовчати удвох.

Редакція Інформатора вітає усіх матусь зі святом!

Хай кожна мама усміхнеться, обіймаючи своїх дітей. Хай здоров’я і сили будуть з нею довгі-довгі роки. Хай ваша любов накопичується в ній і передається вашим дітям. Бо тільки світло долає темряву, а любов долає випробування.

Нагору