Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

До Коломиї з благодійним концертом завітав Іван Попович

Вчора, 15 травня, коломиянам дарував хороший настрій Народний Артист України – Іван Попович. У СК “Локомотив” відбувся благодійний концерт, частипну коштів з якого передадуть на потреби Збройних Сил України.

Інформатор побував на концерті та поспілкувався з артистом.

Фоторепортаж з концерту дивіться нижче.

Як з’явилася ідея створити тур?

Творці концерту молоді та енергійні хлопці Юра і Степан. Я разом з ними організував такий тур під назвою “Народний для народу”, адже давно мріяв про таке. Всі наші “вілікіє” люблять лише великі міста, наприклад, Івано-Франківськ і тд. І то для деяких це вже навіть замале місто. Я свою ідею обговорив з молодими хлопцями про це і вони підтримали мою ідею. Ми зараз хочемо виходити на голів ОТГ і їздити, до прикладу, по Івано-Франківщині, але потрібно вибирати такі села, де є будинки культури, де є багато народу.

Нещодавно ми були у Рожневі та Космачі – це великі села, там є велика громада. Правда у Космачі у нас була кумедна ситуація. Пліткарі у селі сказали, що це брехня, що Попович приїде, і їм привезуть когось переодягненого, як колись Дзідзя і тд. Я повинен був їх переконувати, що це я Іван Попович, цілувати і обіймати їх. Ми зараз тільки починаємо, це тільки народження туру. Є помилки, але ми їх виправляємо.

Частина коштів з концерту буде перерахована на ЗСУ, куди будете висилати кошти?

Усі звіти по коштах будуть на агенції “Ківі”, цим займаються адміністратори. Головна місія цих концертів – це не заробіток, я вже за життя заробив скільки мені потрібно було. Хочеться вкласти свою лепту у Перемогу.

До слова, десь біля двох місяців назад я віддав свій автомобіль на потреби наших ЗСУ, джип ” перефарбували у зелений колір і тепер він виконує бойові завдання на фронті.  

Ви у Коломиї вже не вперше, як вам враження від міста?

Я у Коломиї вже таке гей би сі женив. Я дуже люблю ваше місто. У мене тут є багато друзів, знайомих, у гості часто приїжджаю. Завжди стараюся приїхати, коли проїжджаю повз, щоб просто зустрітися з близькими і пообідати, наприклад. Це все рідне тут для мене.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Вікторія Ровенчук

Нагору