Інформатор Коломия

ВЛАДА

У ратуші підтримали ярмаркову торгівлю у трьох мікрорайонах міста

На засіданні виконавчого комітету 15 травня 2023 року одноголосно проголосували за організацію сільськогосподарських ярмарків у 3-ох мікрорайонах міста.

Повідомляє Інформатор.

Зокрема наразі мова йде про облаштування невеликих базарів на вулицях Січових Стрільців, Степана Бандери та Івана Богуна. Займатись цим питанням відтепер буде центр туризму і дозвілля.

Зокрема на цих ярмарках мали б продавати сезонні фрукти та овочі, молочну продукцію, городину. Такі невеликі ринки у мікрорайонах – зручні для мешканців мікрорайонів і для самих продавців сільськогосподарської продукції. Є надія, що вони допоможуть подолати стихійну торгівлю.

До слова, майданчики під ці торгові місця вже облаштували.

Так, площа, викладена тротуарною плиткою під павільйон на вулиці Січових Стрільців обійшлася місту в майже 320 тис грн. Роботи виконував ПП “Северин-Н”, який облаштовував таку ж на вул. Бандери, за що з міського бюджету витратили майже 319 тис грн.

Детальніше у статті: На Січових Стрільців завершують площадку під майбутній базарчик

Наразі про вартість торгового місця в ратуші не повідомляють, але бачимо з візуалізації, що термінали для оплати вже передбачені.

А проте, виконуючи роботи по облаштування майданчиків під базари, водопровід і водовідведення сюди не тягнули. Чи буде продавцям де помити руки – наразі невідомо.

візуалізація сільськогосподарського ярмарку на вул. Бандери у Коломиї

майданчик під сільськогосподарський ярмарок на вул. Бандери у Коломиї

майданчик під сільськогосподарський ярмарок на вул. Січових Стрільців в Коломиї

візуалізація сільськогосподарського ярмарку на вул. Січових Стрільців у Коломиї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору