Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Етно-подіум “Vyshyvanka” відбудеться в Коломиї

Вже цього четверга відзначають Всесвітній день вишиванки. З цієї нагоди в Коломиї вирішили провести етно-подіум “Vyshyvanka”. У програмі – показ колекцій старовинного та сучасного вишитого вбрання від українських майстрів та дизайнерів.

Інформатор та Коломия Культурна запрошують на захід.

Показ колекцій старовинного та сучасного вишитого вбрання буде від таких українських майстрів та дизайнерів:

  • Майстер-кушнір Михайло Вінтонюк. Він дає новий подих і життя сімейним реліквіям, реставруючи кептарі. Зокрема, його роботи були представлені у фільмі Сергія Параджанова “Тіні забутих предків”.
  • Liliia Vynnyk. Творці бренду поєднують сучасний крій та елементи традиційних орнаментів, адже прагнуть зробити вишиванки актуальними, цікавими та доступними за ціною.
  • Nytka Vyshyvanka. Стильне та оригінальне вишите вбрання для всієї родини. Для своїх замовників бренд створює красу починаючи від стародавніх автентичних візерунків закінчуючи сучасними модернізованими виробами.

Дефілюватимуть у національному вбранні учениці модельної школи Podium, яка працює у нашому місті з 2019 року. Випускники школи представляють Коломию на регіональних і Всеукраїнських конкурсах краси, а також працюють у модельній сфері в Україні та Європі.

Захід відбудеться 18 травня о 17:00 на площі Відродження (біля пам’ятника Т. Шевченка. У випадку негоди захід відбудеться в Коломийській філармонії ім. О. Козаренка.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору