Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У амбулаторії на Леонтовича ліквідовують наслідки протікання даху

Амбулаторія у мікрорайоні Леонтовича була першою в галузі сімейної медицини Коломиї. Її урочисто відкрили на початку червня 2016 року. Раніше тут був ЖКГ та магазин. За понад 6 років роботи проявилися недоліки переднього ремонту: ливнева каналізація постійно забивалась, а від цього затікали стіни та мокли кабінети. Зараз в амбулаторії господарським методом вирішують цю проблему.

Повідомляє Інформатор.

Дах амбулаторії №7 відремонтували ще минулого року, а відтак взялися за ліквідацію наслідків затікань.

У закладі постійно працюють рекуператори.

Майстри привели до ладу ливневу каналізацію, стелю, обробили місця затікання спеціальним препаратом від плісняви. На черзі – чистова побілка та ремонт підлоги у деяких кабінетах.

 

Директор міського центру первинної медико-санітарної допомоги Марія Буртик, розповідає, що багаторічну проблему вирішують власними силами:

“Минулого року коштами міського бюджету відремонтували дах амбулаторії на Леонтовича. Відтак чекали тепла, аби просохли стіни. Зараз маємо можливість привести до ладу кабінети і коридор в закладі. По програмі “Здоров’я громади 2019-2023″ бюджетні кошти виділили також і на поточні ремонти інших амбулаторій громади”

Завідувач амбулаторії загальної практики сімейної медицини №7 Любомир Лудчак каже, що наразі прийом проводиться, але тільки в одному з кабінетів. Ці тимчасові незручності треба перечекати, щоб потім пацієнти могли звернутися до свого сімейного лікаря у зручному, оновленому кабінеті.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору