Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї за фактом вбивства судять 22-річного чоловіка

16 травня в Коломийському міськрайонному суді розпочали судовий розгляд справи щодо 22-річного жителя Коломийщини за фактом умисного вбивства екс-чоловіка співмешканки. Потерпіла – матір вбитого – вимагає максимальне покарання для обвинуваченого та просить задовільнити моральну шкоду в сумі 1 млн грн.

У залі суду побував Інформатор.

Суддя Людмила Валігурська оголосила про початок судового розгляду та запросила прокурора до оголошення підсудному короткого викладу обвинувального акту. Досудовим розслідуванням встановлено, що 23 листопада 2022 року близько 15:40 у місті Коломия по вул. Чорновола через взаємну неприязність між чоловіками виник конфлік і підсудний наніс колишньому чоловіку своєї співмешканки два удари ножем в область грудної клітки та, залишивши його помирати, зник з місця події.

За вказане правопорушення зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Свою вину обвинувачений визнає частково, зазначаючи, що він не мав особистої неприязні до загиблого. Цивільний позов потерпілої також визнає частково, але в якій суму – сказати поки не може.

Підсудний погодився подавати покази після допиту всіх свідків.

Враховуючи позиції сторін, суд визначив здійснювати розгляд справи в загальному порядку, а саме провести допит потерпілої, дослідити письмових матеріалів та речових доказів, допитати свідків, після чого і самого обвинуваченого.

На даному судовому засіданні було опитано потерпілу. Суддя продовжила тримання підсудного під вартою. Наступні засідання призначили на 1 червня і 5 червня о 13:30.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору