Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Етноподіум “Vyshyvanka” відбувся у Коломиї

18 травня на площі Відродження було гамірно і людно. Все завдяки феєричному дійству – етноподіуму “Vyshyvanka”, який вразив усіх присутніх масштабом та високим рівнем підготовки.

Інформатор також відвідав захід, підготував фоторепортаж і протранслював у прямому ефірі подію.

Етноподіум присвятили Дню вишиванки. На ньому можна було побачити колекції старовинного та сучасного вишитого вбрання буде від українських майстрів та дизайнерів:

  • Майстра-кушніра Михайла Вінтонюка. Він дає новий подих і життя сімейним реліквіям, реставруючи кептарі. Зокрема, його роботи були представлені у фільмі Сергія Параджанова “Тіні забутих предків”.
  • Liliia Vynnyk. Творці бренду поєднують сучасний крій та елементи традиційних орнаментів, адже прагнуть зробити вишиванки актуальними, цікавими та доступними за ціною.
  • Nytka Vyshyvanka. Стильне та оригінальне вишите вбрання для всієї родини. Для своїх замовників бренд створює красу починаючи від стародавніх автентичних візерунків закінчуючи сучасними модернізованими виробами.

Окрім неймовірних дефіле від учениць та учнів модельної школи Podium, глядачів вражав військовий оркестр 10 ОГШБр разом із чарівною солісткою Анною Тимків. Піснею-привітанням збадьорила й юна коломиянка Софія Веселовська.

Також в заході взяли участь неймовірні майстри своєї справи зі студії танцю “Агілас” та народного художнього колективу “Дивограй”. Музичними виступами чарував й оркестр народних інструментів “Трембіта”.

Фоторепортаж із заходу дивіться нижче.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору