Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Помер засновник 8-го батальйону та начальник штабу 10-ї бригади Микола Головатюк

“Едельвейси” втратили полковника Головатюка Миколи Борисовича – першого командира та засновника 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону, який  через деякий час став начальником штабу 10-ї ОГШБр.

Про це сповістили на сторінці “Едельвейсів“, передає Інформатор.

Микола Борисович Головатюк закінчив Одеську Академію Сухопутних військ у 2001 році. Там він отримав звання лейтенанта. У травні 2014 року очолив 8-й батальйон територіальної оборони м. Чернівці, який згодом був переформований у 8-й окремий гірсько-штурмовий батальйон 10-ї ОГШБр «Едельвейс».

У “десятці” зазначають, що полковник гідно, з мужністю та відданістю боронив свою землю, свою Батьківщину та свою сім’ю. Проте, хворобу Микола Борисович подолати не зміг.

“Командування та особовий склад 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» висловлюють найщиріші співчуття дружині, дітям та батькам. Ви втратили сина, брата, люблячого чоловіка, ми ж — людину, яка віддала все для того, щоб ми стали тими, ким є сьогодні. Дякуємо за Вашу турботу, знання та досвід, який Ви залишили нам”, – йдеться у дописі.

Про дату і час поховання повідомлять згодом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору