Інформатор Коломия

ВЛАДА

Очільницею Інституту розвитку Коломийської громади стала Лариса Кулик

Вчора, 18 травня, на 2 пленарному засіданні 44 сесії Коломийської міської ради стало відомо ім’я очільниці Інституту розвитку міста. Нею стала Лариса Кулик.

Повідомляє Інформатор.

Пані Лариса родом з Долини. В Коломиї мешкає недовго – відколи її чоловік вступив до лав ЗСУ з початком повномасштабного вторгнення. Свою діяльність розпочала у 2005 році, коли почала працювати у Асоціації підприємців Долинщини. Тоді познайомилась з роботою Корпусу миру США в Україні і почала співпрацювати з їхніми менеджерами.

Перші проєкти пані Лариси стосувалися розвитку туризму району. Нова директорка має досвід з написання грантових проєктних заявок, адміністрування, волонтерства. Весь свій багаж знань хоче втілити у реальність в Коломиї, адже, за її словами, місто розвивається.

Найбільший проєкт пані Лариси стосувався енергоефективності. Вони проводили серію заходів у Долині, які забезпечили суттєві зміни в енергосистемі міста. Окрім того, жінка вільно володіє англійською, французькою та китайською мовами.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору