Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Косові провели свято для дітей загиблих воїнів

У межах проєкту “Турбота про родину Героя” у Косівському центрі дитячої творчості влаштували свято для дітей воїнів, які поклали своє життя за волю та незалежність України.

Пише Інформатор з посиланням на голову ОВА.

Захід організували для дітей віком до 7 років. У колі своїх нових друзів із центру дитячої творчості діти полеглих Героїв почувалися щасливими та радісними. Гуртківці центру разом зі своїми наставниками Оксаною Соколюк та Надією Кіт гостинно вітали у себе в гостях дітей Захисників України.

Повсюди лунав щирий дитячий сміх, діти жартували, приміряли капелюхи казкових героїв, танцювали, гралися кульками та разом зі своїми мамами ласували смаколиками і запашним ароматним чаєм.

“Дякую голові Косівської РДА Наталії Кучмі, працівникам Косівського центру дитячої творчості за організований захід та подарунки для дітей.
Завдяки нашій єдності та співпраці ми масштабуємо новий соціальний проєкт “Турбота про родину Героя”, щоб якомога більше допомогти сім’ям наших полеглих Героїв”, – додає очільниця області.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору