Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Верховині відбулося відкриття Алеї пам’яті Героїв

Вчора, 22 травня, десятки мешканців Верховинської громади прийшли на відкриття Алеї пам’яті Героїв Верховинщини. Незламні воїни полягли у бою за незалежність України і їхній подвиг, як і пам’ять про них, житиме вічно.  

Пише Інформатор з посиланням на допис Верховинської селищної ради.

“Схиливши голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя, увійшовши у безсмертя, священнослужителі громади відправили панахиду за загиблими Героями України та освятили банери, на яких назавжди увіковічена пам’ять про відважних патріотів Верховинщини”, – йдеться у дописі.

За сумлінну службу в ЗСУ, вірність військовій присязі, особисту мужність, самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України при відсічі збройної агресії російської федерації, Героїв посмертно нагородили медаллю Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради “За заслуги перед Прикарпаттям”.

Відзнаки сім’ям Героїв вручили керівник апарату Івано-Франківської обласної військової адміністрації та голова Верховинської районної військової адміністрації.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору