Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї зупинили водія квадроцикла, у якого вміст алкоголю перевищував норму в 13 разів

Поліцейські зупинили чоловіка, який кермував квадроциклом без номерного знаку та мотошолома. Його перевірили на стан сп’яніння і виявили, що вміст алкоголю в крові водія перевищував допустиму норму в 13 разів.

Детальніше розповість Інформатор, посилаючись на постанову Коломийського міськрайонного суду.

Керманича квадроцикла зупинили 2 травня о 16:23 на вул. Карпатській у Коломиї. “Drager” показав 2,72 промілле алкоголю в крові, що в понад 13 разів перевищує допустиму норму.

У суді чоловік зазначив, що того дня приїхали його друзі, з якими він вживав алкогольні напої. Пізніше до нього зателефонувала його дружина та повідомила, що потрібно забрати дитину із дитячого садка. По дорозі додому його зупинили працівники поліції, оскільки він керував транспортним засобом без мотошолома. Почувши від нього запах алкоголю, вони запропонували йому пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння.

Також керманич був без посвідчення водія і вказав, що залишив його вдома.

Коломийський міськрайонний суд визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення та наклав на нього штраф в розмірі 17 000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на 1 рік.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору