Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Дітей з Кутів нагородили дипломами за допомогу ЗСУ

Вчора, 24 травня, вихованці Кутської дитячої художньої школи отримали дипломи за активну допомогу нашим захисникам. Зокрема, 3 лоти діти підготували для благодійного аукціону, який відбувся у Косові. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на допис Косівської РВА.

Лоти були такі: міні-гобелен, декоративне панно та картина, розписана на склі. Попиту на дитячі творчі роботи не бракувало, їх успішно реалізували на суму 17,5 тис.грн.

Цього дня голова райдержадміністрації, голова селищної ради і начальник відділу культури, туризму, молоді і спорту Кутської селищної ради вручили учням дипломи та пам’ятні подарунки за зайняті призові місця у всеукраїнському та міжнародних конкурсах, зокрема дипломи І ступеня в українсько-болгарському конкурсі “Весняне сузір’я” та українсько-канадському конкурсі “Торонто”, які проводилися дистанційно. Дипломи ІІ та ІІІ ступенів діти отримали за перемогу у всеукраїнському конкурсі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва “Вижницька палітра”.

Грамоти дітям вручили й за допомогу ЗСУ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору