Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломийському ліцеї №8 досі триває ремонт даху

Роботи із заміни покрівлі в ліцеї №8 розпочалися ще наприкінці минулого року. Ремонт даху розпочав один підрядник, а от продовжив – вже інший. Зараз роботи на стадії завершення.

Детальніше розповість Інформатор.

На поточний ремонт ліцею №8 було оголошено 2 тендери, оскільки фірма, яка перемогла в першому, мала досить стислі терміни на виконання робіт і не змогла завершити їх в строки. За умовами закупівлі невиконання робіт у зазначений термін вимагало проведення нового тендеру. Підрядник встиг демонтувати старий дах, але поки проводився нові торги, замокло кілька кабінетів ліцею №8.

У другій закупівлі вже переміг інший підприємець – хмельницький ПП “Буд Еліт Монтаж. Детальніше у статті: Заплутана справа з ремонтом даху коломийського ліцею: у тендері переміг новий підприємець

За умовами тендеру, підрядник мав виконати роботи до 30 квітня 2023 року. Втім, 28 квітня договір продовжили.

Наразі роботи над реконструкцією даху ліцею №8 тривають – встановлюють водостічні труби та жолоби. За словами директора, повністю  завершити ремонт покрівлі планують до середини червня.

В планах на наступний рік – ремонт фасаду.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору