Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коршеві серед школярів провели військово-патріотичну гру “Сокіл”

23 травня у День Героїв України на базі Коршівського ліцею провели Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру “Сокіл” “Джура”) серед школярів закладів загальної середньої освіти Коршівської громади.

Пише Інформатор з посиланням Відділ освіти,молоді та спорту,культури,туризму Коршівської сільської ради.

“Це свято мужності і звитяги об’єднало два заклади нашої громади. Це команда “Патріот” Ліснослобідської гімназії та команда “Коршівські Соколи” Коршівського ліцею. Гра загартовує характер, пробуджує дух патріотизму, привертає увагу до історії України, звичаїв та традицій. “Джура” є підготовкою молоді до життєвих ситуацій та забезпечує важливим досвідом, відкриває нові здібності, об’єднує та навчає”, – розповідають організатори.

Гра подарувала усім учасникам яскраві емоції, досвід, що допоможе кожному гідно зустріти виклики повсякденного життя, перемагаючи труднощі та перешкоди.

За результатами змагань переможцем стала команда “Патріот” Ліснослобідської гімназії.

“Щиро вітаємо наших учнів з перемогою та дякуємо вчителям за їх підготовку! Усім учасникам сили волі, натхнення, відваги та стійкості на найкрутіших життєвих стежинах! Дякуємо керівникам навчальних закладів за активну життєву позицію у вихованні підростаючого покоління в дусі патріотизму”, – додають у дописі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору