Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Актори коломийського інклюзивного театру “Ілюзія” мали перші гастролі

Вчора, 26 травня, в акторів з інклюзивного театру “Ілюзія” спільно з молодшою групою театральної майстерні “FoTeJur”, що при дитячій бібліотеці, відбулися перші справжні гастролі, адже вони відвідали та взяли участь у семінарі-практикумі “Стан та потреби дитячих бібліотек в нових реаліях”.

Пише Інформатор з посиланням на Коломию Культурну.

Актори під керівництвом Галини Григорак відгукнулися на запрошення Обласної бібліотеки для дітей м. Івано-Франківська. На заході зібралися бібліотекарі з усієї області, які залишилися в захваті від вистави “Час добрих справ”, яку продемонстрували коломийські актори.

“Те, що люди з фізичними, ментальними порушенням можуть дарувати своє тепло, талант, творчість глядачам – це величезний здобуток керівника інклюзивного театру «Ілюзія» Галини Григорак. І це точно не останні гастролі талановитих акторів! Ту атмосферу, яка панувала в залі, неможливо описати словами. Подив, повне захоплення, радість – ті емоції, які відчули сьогодні глядачі. І артисти на імпровізованій сцені точно їх відчули”, – додають у дописі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору