Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Чергова нічна повітряна тривога: яка ситуація на Прикарпатті?

Ще одну неспокійну ніч мали українці та зокрема прикарпатці. Повітряна тривога в Івано-Франківській області тривала майже 3 години. 

Що відомо про нічну атаку – розповіла голова Івано-Франківської ОВА, передає Інформатор.

Зазначається, що російські загарбники випустили із району Каспійського моря до 40 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 з дев’яти літаків стратегічної авіації Ту-95мс.

Не обійшлось і без іранських “шахедів”, якими ворог атакував з північного та південного напрямків. Усього – близько 35 дронів-камікадзе.

Силами та засобами повітряних командувань у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України знищено 67 повітряних цілей:

– 37 крилатих ракет Х-101/Х-555;
– 29 ударних БпЛА Shahed-136/131;
– 1 розвідувальний БпЛА оперативно-тактичного рівня.

За словами очільниці області, на Прикарпатті влучань не зафіксовано.

До слова, в Хмельницькій ОВА повідомили, що вночі російські війська вдарили по об’єктах Хмельниччини. Один з них – військовий.
На даний момент тривають роботи з локалізації пожеж на складах паливно-мастильних матеріалів та зберігання бойових матеріальних цінностей. Виведено з ладу 5 літальних апаратів. Розпочаті відновлювальні роботи злітно-посадкової смуги.

Дані щодо постраждалих уточнюються.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору