Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Коломия без сміття”: на Шевченківському озері відбулася толока

27 травня на Шевченківському озері відбулася всеукраїнська толока, під час якої небайдужі волонтери нашого міста прибирали територію. Масштабне прибирання організувала громадська організація “Будуємо Україну Разом” (БУР).

Пише Інформатор з посиланням на ГО “Трикутник”.

Мета ініціативи – відновлення чистоти в парках та скверах країни. До цієї акції долучилися волонтери “Карітас Коломия”, “Вулик Змістів”, ГО “Трикутник”, “Ecogvalt”, а також учасники Станиці Коломийського Пласту – НСОУ.

До слова, те сміття, яке знаходили волонтери було посортовано. Його передадуть на сортувальну станцію від ГО “Екоґвалт”. Решту сміття, яке не підлягає переробці, прибере Управління комунального господарства.

“Також за ініціативи БФ “Карітас” започатковуємо флеш-моб “Коломия без сміття”. Якщо ви знаєте про місце, яке потребує прибирання, збирайтеся командами, друзями, сусідами, робіть фото та після, виставляйте в соцмережі з хештегом #коломиябезсміття. Привабливість міста — це й наша з вами відповідальність. І памʼятайте: чисто там, де не смітять!” – додають у дописі.

Фото: Оксана Санагурська

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору