Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломийському ліцеї №9 пролунав останній дзвінок

31 травня знаменує не тільки кінець весни, а й фініш шкільного життя дітей, які протягом 11 довгих років вчились вчитись, боротися з першими труднощами, дружити та не боятись помилок. 

Як пройшло свято останнього дзвоника в Коломийському ліцеї №9 знає Інформатор.

Небанально, нестандартно і для випускників. Такими словами можна описати свято, на якому ми побували. Насправді одинадцятикласники сповна змогли насолодитися крайнім офіційним днем у стінах рідної школи. Їх вітали директорка, вчителі, батьки та учні, які поки мріють бути на місці сьогоднішніх випускників. На свято також завітав міський голова Коломиї, аби особисто привітати Анну Семків, яка стала випускницею року.

До теми: Коломиянка Анна Семків стала випускницею року 2023

У актовій залі ліцею для випускників провели останній урок, на якому згадували про їхній шлях від 1 класу. Також вчителі підготували для них відео-привітання, яке то розчулювало, то веселило. Потім під оплески всієї школи випускники вийшли на подвір’я. Отець Роман Малярчук у своїй промові бажав їм успіху, а після дарував їм благословення та покропив свяченою водою.

Відтак випускники подарували всім присутнім вальс, який нікого не залишив байдужим, а також сказали подячне слово батькам і вчителям. На завершення всі присутні вшанували хвилиною мовчання воїнів, які полягли у бою, та заспівали Гімн України.

А ми в свою чергу бажаємо випускникам гідно пройти шлях, який вони для себе обрали. Немає значення, в якому університеті кожен буде навчатися. Важливо, щоб ці дорослі, але й ще юні коломияни були на своєму місці та стали по-справжньому щасливими.

Фоторепортаж можете переглянути нижче.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору