Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Які заходи відбулися в Коломиї 1 червня

День захисту дітей у Коломиї був дуже насиченим та емоційним: від радості до сліз. Малеча малювала, змагалася, співала і танцювала. Одним словом, насолоджувалася цим днем.

Інформатор розповідає, які події відбувалися сьогодні.

О 10:00 отці з Коломийських єпархій УГКЦ та ПЦУ молилися за невинно убієнними дітьми. Вони просто хотіли жити в мирній країні, але загинули від рук окупанта.

Потім найменші дітлахи взялися малювати крейдою на асфальті у конкурсі. Вони зображали перемогу, Україну та віру в світле та вільне майбутнє нашої Батьківщини.

Як це було дивіться у статті: У Коломиї відбувся конкурс дитячих малюнків на асфальті

А от дорослі ліцеїсти пішли брати участь у змаганнях з пожежно-рятувального спорту. Учні визначали кращих у спритності та витривалості. Були конкурси, які вимагали згуртованості та міцного командного духу. Кожен доклав усіх зусиль, аби його ліцей переміг.

До теми: У Коломиї відбулися змагання з пожежно-рятувального спорту

А от на площі перед Народним домом відбувався концерт. Там були і співи, і танці, і декламування віршів. Всі діти намагалися вразити глядачів своїми талантами. А ще кожен охочий міг намалювати крейдою нашу, таку бажану, перемогу. Фоторепортаж можете переглянути нижче.

Окрім того, по завершенню змаганнь з пожежно-рятувального спорту, на стадіоні “Юність” відбувся неймовірний концерт оркестру “Біг Бенд” Коломийської філармонії імені Олександра Козаренка та військового оркестру 10 ОГШБр “Едельвейс”. Окрім неймовірного звучання музикантів талановита Анна Тимків чарувала всіх своїм голосом. А от “Червону руту” гучно співали всі присутні.

У Коломиї відбулося ще багато інших заходів, тому діти точно мали нагоду відпочити та сповна насолодитися цим святковим днем.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору