Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Погода у Коломиї 4 червня

Схоже, яскраве сонечко образилось, бо 4 червня воно геть не хоче виходити з-за хмар. Втім, може, в честь свята передумає? Хай там як, але на вулиці буде затишна температура повітря: вона коливатиметься від +6° до +19°.

Інформатор бажає вам мирного і спокійного дня.

Хмари у Коломиї закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Опадів синоптики не прогнозують, але Коломия таке гонорове місто, що тут навіть погода має схильність раптово змінювати свій настрій.

4 червня відзначається день пам’яті мученика Василиска. Цей день у давні часи вважався солов’їним днем. Наші пращури ходили слухати спів солов’я, вважали, що “хороший ранок зі співу птахів розпочинається”. Якщо на Василиска соловейко співає всю ніч, то день погожий буде. А якщо у цей день добре пахне жимолостю – на дощ. 4 червня наші пращури слідкували за комахами: якщо масово з’являлись павуки й ґедзі – до урожаю огірків. На хороший урожай вказували й сильні роси.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору