Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї відбувся тренінг з домедичної допомоги

Сьогодні, 3 червня, у Коломиї відбувся тренінг з домедичної допомоги, під час якого кожен охочий міг довідатися, як правильно надавати допомогу в різних ситуаціях.

Інформатор побував на місці та поспілкувався з організатором.

За словами Михайла Данищука, це вже 8 тренінг, який зараз проводиться. З них 5 стосувалися домедичної допомоги. Якщо ж говорити про 3 інші, то на них була змога навчитися користуватися зброєю. Це дещо складніше, але організатори не хочуть обмежуватися лише одними тренінгами. Навпаки – хочуть зробити так, щоб коломияни могли навчитися багато чому цікавому, а не лише домедичній допомозі.

“Насправді ідеї брати легко, тому що такі центри діють по всій Україні: в кожній області і районному центрі. Там вони організовують дуже багато навчань і ми якимись темами, ідеями ділимось”, – каже Михайло Данищук.

Сьогодні на тренінгу було 10 учасників. Від початку діяльності Центру на подібних заходах побувало 180 людей.

На майбутнє планують не припиняти діяльність і проводити ще тренінги, тому слідкуйте за нашими анонсами та набирайтесь потрібних навичок.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору