Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Розвідник 10 ОГШБр коломиянин Богдан Федорук “Перемога не буде, як вимикач від світла” | Хроніки війни

Коломиянин Богдан Федорук не вперше береться до зброї, щоб боронити свою країну. Сьогодні він – офіцер-розвідник 10 окремої гірсько-штурмової бригада «Едельвейс». Війна очима активного і ефективного захисника України – це інша, незнайома цивільним українцям реальність, яку варто пізнати

Інформатор пропонує інтерв’ю без прикрас від Фонду підтримки гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” про перші години війни, оборону Київщини й сучасні задачі “едельвейсів”, які не лише стримують, але й женуть ворога з України.

Нема куди правди діти: чим далі від 24 лютого 2022 року – тим менше підтримки військовим від цивільних. Війною нині живуть ті, хто включені в оборонні процеси: в когось у війську рідні, друзі, колеги. Комусь просто болить країна, хоча таких, на жаль, меншає.

Читайте також: Бойова медикиня “десятки” Ганна Грималюк отримала нагрудний знак

Війна ближче, ніж нам би хотілось. Підтримуйте військових зі звичайної людської вдячності за те, що цей день почався і ви маєте можливість бути поряд рідних і близьких… на відміну від наших захисників.

Реквізити тут: https://cutt.ly/tLziHAt

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору