Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ремонт доріг, шкільні автобуси та діалоги з ВПО: якою була робоча поїздка голови ОВА на Коломийщину

Вчора, 14 червня, голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук з робочою поїздкою побувала на  Коломийщині. Вона спілкувалася із переселенцями та очільниками громад та директором Коломийського драмтеатру.

Детальніше розповідає Інформатор за даними ОВА.

Найбільше очільників громад та установ цікавили питання ремонту доріг. Вони зазначали, що частина доріг перебуває у занедбаному стані через що перевізники відмовляються здійснювати перевезення, а люди самотужки ремонтують найбільш критичні ділянки. Відтак голова ОВА доручила керівництву Державного підприємства “Дороги Прикарпаття” забезпечити ремонт найкритичніших ділянок доріг.

Окрім того, керівниця області поспілкувалася з освітянами та керівництвом Отинійської громади . Їм потрібні шкільні автобуси. Вирішити проблему можна тільки за підтримки Кабінету Міністрів України.

Директор Коломийського академічного обласного українського драматичного театру імені Івана Озаркевича Дмитро Чиборак також прийшов на зустріч. Він розповів, що цього року театр буде відзначати 175-річчя з часу заснування. Театрали готують репертуар, який буде включати твори патріотичного спрямування. Відзначення планують провести на свято Покрови Пресвятої Богородиці.

А от генеральна директорка Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського прийшла з проханням посприяти у проведенні ремонтних робіт у музеї “Писанка” та допомогти звершити облаштування підвальних приміщень, на що потрібно ще близько 600 тисяч гривень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору