Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Про що ви слухаєте вночі? Юрій Андрухович презентував у Коломиї свій новий роман

“Радіо смутку”, – каже Юрій Андрухович коломиянам про свій новий роман. А ще додає, що це його задум, протяжністю в 12 років.

Інформатор побував на зустрічі з відомим письменником і готовий поділитися шматочком відкриттів роману Юрія Андруховича “Радіо Ніч”, де автор голосом радіоведучого Йосипа Ротського шукає відповіді на важливе.

Питання “А що далі?”

Частіше всього ми ставимо самі собі, а ще чуємо від допитливо-розгублених знайомих. І коли другим ми завжди знаємо, чим зарадити, то для відвертої розмови з собою не у кожного знайдеться об’єктивне передбачення чи рішучість до дії.

“Цієї ночі я маю вам дещо розповісти…” – каже в мікрофон Йосип Ротський. А відтак у прямому ефірі щойно за північ стягує слухачів у безсоння. А чому б і ні, адже це радіо для тих, хто дійшов до межі.

До теми: “Аплікації”: у Коломиї презентували нову виставку

Політика, містика, готичність, історизм, перенесена реальність, метафора на все, що спадає нам на пам’ять. Оцей мікс і ще купу всього Юрій Андрухович вклав у книзі “Радіо Ніч”.

“У мене для таких, як ви, є трохи улюбленої музики…” – анонсує герой роману.

А ми заінтриговано придбали книгу в Юрія Андруховича і традиційно поділимося враженнями. Очікуйте літературний огляд згодом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору