Інформатор Коломия

НОВИНИ

Стали відомі деталі вбивства 9-річної дівчинки з Косівщини

Вчора, 18 червня, у Кутах знайшли тіло 9-річної дівчинки, яку зґвалтував і задушив дядько. Правоохоронці затримали чоловіка та поділилися офіційними деталями.

Пише Інформатор за даними пресслужби поліції області.

18 червня о 17:45 до поліції звернувся 40-річний мешканець Кутів. Він повідомив, що його 9-річна донька близько 15:00 пішла до сестри, але так і не з’явилася там. Дівчинка зникла, а її мобільний телефон знаходився поза зоною досяжності.

Працівники поліції відразу розпочали пошукові заходи за участі всього особового складу Косівського районного відділу поліції.

Близько 21:30 поліцейські виявили тіло дитини з ознаками насильницької смерті в хащах на території селища. Неподалік знайшли і одяг дівчинки.

В ході досудового розслідування слідчі встановили, що до злочину причетний 34-річний родич. Він того дня приїхав у гості до свого двоюрідного брата – батька дівчинки. Потім дитина пішла до сестри, а чоловік попрямував за нею. Фігурант запропонував скоротити дорогу і так заманив її у хащі. Там він зґвалтував і задушив дівчинку.

Поліцейські вилучили записи з камер відеоспостереження та оперативно встановити особу чоловіка. За кілька годин підозрюваного затримали на території Кутів. До слова, він був раніше судимий за злочини проти статевої недоторканості та проти власності.

Зараз вирішується питання про оголошення фігуранту підозри у вчиненні злочину, передбаченого п.п. 2, 10 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору