Інформатор Коломия

ВЛАДА

Коломийська міська рада виступає проти підвищення тарифів на електрику і не тільки

20 червня на 45 сесії міської ради депутати та голова зачитали звернення до Президента України, голови ВРУ та прем’єр-міністра. Вони стосуються підвищення тарифів на електроенергію, мораторію на перевірки та законопроєкту щодо внесення змін до податкового кодексу.

Пише Інформатор.

Перше звернення Коломийської міської ради стосується недопущення прийняття законопроєкту №8401 “Проєкт Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану”. Депутати вважають, що це згубно вплине на середній та малий бізнес. У разі прийняття цього законопроекту тисячі підприємців, особливо з числа внутрішньо перемішених осіб, будуть змушені припинити підприємницьку діяльність, ліквідувати робочі місця, що неминуче призведе до збільшення витрат на їх підтримку та утримання з державних соціальних фондів, які фінансуються за рахунок платників податків.

Друге звернення стосується скасування підвищення ціни на електроенергію для побутових споживачів, а також введення мораторію на підвищення тарифів допоки не закінчиться воєнний стан та 6 місяців після його припинення.

Третє звернення стосується продовження мораторію на проведення перевірок для малого і середнього бізнесу до кінця війни.

Відтак на голосуванні депутати підтримали звернення.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору