Пухкі й солодкі панкейки — один із найулюбленіших сніданків, яким особливо приємно насолоджуватися на вихідних. Ці млинці будуть до вподоби і дітям, і дорослим. Традиційно їх можна смакувати з різними солодкими джемами, шоколадом чи фруктами.
Легкий рецепт смачнючих панкейків для вас підготував Інформатор.
Інгредієнти:
- яйця – 2 шт.
- цукор – 80 г
- ванільний цукор – 1 п.
- кефір – 250 мл
- борошно – 180 г
- розпушувач -10 г
- сода 2/3 ч.л.
- олія – 3 ст.л
Спосіб приготування:
- У кефір додаємо соду і залишаємо на декілька хвилин.
2. Яйця збиваємо з цукром до пишної маси.
3. Додаємо кефір до яєчної маси і перемішуємо.
4. До маси додаємо олію та добре перемішуємо.
5. Змішуємо борошно та розпушувач, просіюємо та перемішуємо (тісто має бути, як густа сметана)
6. Смажимо панкейки на пательні з обох сторін до золотистого відтінку.
Подаємо з джемом, шоколадом, медом або фруктами. І не забувайте про основний секрет вдалого частування – додайте усмішку і хоча б краплинку любові до себе і тих, кого ви пригощаєте.
Смачного!
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com
Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237