Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Волонтери з Коломиї розповіли про поїздку на Херсонщину

Опис: На третій день після того, як окупанти підірвали греблю Каховської ГЕС., коломийські волонтери з ГО “Сила громади” зібрали допомоги на 9 тис євро і вирушили в дорогу. 

Інформатор розпитав більше про поїздку коломиян на Херсонщину.

Тарас Грелюк розповів, що серед найбільш необхідних речей коломийським доправили до Херсону моторний човен, власне мотори для рятувальних човнів, швидке сухе харчування, фільтри для води, одяг, ковдри та багато іншого.

А також здобули контакти місцевих волонтерських і громадських організацій, аби мати найсвіжіші запити на допомогу і проводити точкові актуальні збори.

Детальніше – у відео:

На той час діяла заборона на фото- та відеозйомку місцевості. Тому наші волонтери зберегли тільки фото на підтвердження доставки речей та засобі, які передавали донори, благодійники та інші волонтери.

До теми: ГО “Сила Громади” подарувала необхідні речі діткам з різних куточків області

ГО “Сила громади Одеса”, з якими коломийські активісти налагодили співпрацю для допомоги постраждалим від підтоплень. Іронічно, що нові друзі виявились майже тезками коломийської організації.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору