Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Чи можуть залити воду в бак замість пального на АЗС Прикарпаття? | Відео

Нещодавно у мережі поширилася інформація, що у Львові на одній із заправок “ОККО” пошкодили більше 10 автівок через воду в резервуарі з пальним. Через цю ситуацію працівники відомих заправок анонімно розповіли про те, як перевіряють бензин та резервури на їхніх АЗС, а на “VT Petroleum” навіть показали нам це наочно.

Пише Інформатор.

Від так, на “Amic Energy” резервуари перевіряють раз на рік. За словами працівника, така кількість води, як на львівській заправці, могла збиратися й кілька років. Окрім того, тут у випадку неякісної заправки авто беруть проби пального й проводять експертизу.

На заправці “WOG” резервуари обладнані індикаторами, які сигналізують про потрапляння води досередини. В такому випадку її відкачують із дна. Оскільки пальне має меншу густину, в автомобіль вода не потрапить.

На “ОККО” допускають, що причиною ситуації у Львові стала негода: ймовірно, резервуар був пошкоджений. Помітити воду всередині можна лише під час вечірньої перевірки, протягом дня визначити її наявність неможливо.

На заправці “VT Petroleum” нам показали щоденний процес перевірки резервуарів із пальним: метршток змащують спеціальною пастою й опускають у резервуар.

Детально дивіться у відеоматеріалі:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

Нагору