Інформатор Коломия

ВЛАДА

У Коломиї придбали багатофункціональний апарат високого тиску з підігрівом за 1,5 млн грн

У червні цього року КП “Полігон Екологія” оголосило тендер на придбання апарату високого тиску з підігрівом на шасі трейлера або еквіваленту. Очікувана вартість машини сягнула трохи більше як 1,5 млн грн.

Інформатор розповідає деталі про закупівлю.

Тендер на придбання апарату високого тиску з підігрівом на шасі трейлера або еквівалент оголосили 20 червня. У ньому взяло участь ТОВ “Ювента Групп”, яке перемогло в закупівлі підмітально-прибиральної машини МС 250.

Детальніше про неї читайте тут: У Коломиї купили підмітально-прибиральну машину за понад 7 млн грн

Відтак очікувана вартість апарату сягнула 1 560 000 грн. ТОВ “Ювента Групп” дещо скинуло в ціні: пропозиція була рівна 1 557 789,90 грн. Зекономити на закупівлі вдалось 2 210 грн.

До слова, згідно даних платформи You Control ТОВ “Ювента Групп” зареєстроване в Одесі. Статутний капітал ТОВу – 580 000 грн. Основна спеціалізація фірми – оптова торгівля іншими машинами й устаткованням. Окрім того, є ще кілька інших діяльностей.

Ми спитали у Михайла Попелюка – в.о. директора комунального підприємства “Полігон Екологія” – які функції виконує цей апарат. Відтак виявилось, що він багатофункціональний, адже:

  • допоможе наводити благоустрій маршрутних зупинок, адже нещодавно їх передали на утримання КП “Полігон Екологія”. Їх будуть мити та приводити до ладу та підтримувати їхній належний стан.
  • з допомогою апарату митимуть знаки, фасади, пам’ятники, бруківку.
  • за рахунок кип’ятку апарат знищує траву, яка проростає між бруківкою.
  • може пробити забруднення ливневих чи звичайних каналізацій.
  • з допомогою апарату митимуть смітники. Відтак кожних 2 тижні їх замінюватимуть, аби у місті не було смороду.
  • комунальну техніку, якої зараз в місті є багато, митимуть також з допомогою апарату.

Фото ілюстративне зі сторінки міського голови

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору