Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Смертельна ДТП у Княждворі: деталі від поліції

Вчора, 12 липня, близько 20:25 у селі Княждвір на центральній дорозі трапилася ДТП. Житель села Сопів 1983 року народження, керуючи автомобілем “Opel Vektra”, злетів з дороги і перекинувся, внаслідок чого загинув на місці.

Пише Інформатор.

За словами правоохоронців, аварія трапилася через те, що водій не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку у результаті не справився з керуванням, внаслідок чого виїхав за межі проїзної частини дороги ліворуч, де допустив перекидання автомобіля.

У машині були й пасажири. Внаслідок ДТП: жителя села Кіданч 1983 року народження госпіталізували в хірургічне відділення Коломийської ЦРЛ з діагнозом: закрита травма грудної клітки та перелом Х-ХІ ребра зліва. У хірургічне відділення Коломийської дитячої лікарні з діагнозом: ЗЧМТ, закритий перелом лівої ключиці та закритий перелом лівої стегнової кістки, госпіталізували жителя села Княждвір 2007 року народження.

Тіло загиблого водія відправили до моргу Коломийської ЦРЛ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору