Гуакамоле – це легкий соус, який неодмінно сподобається багатьом і стане чудовим доповненням для вашого столу.
Наші колеги з Переяслава радять спробувати приготувати його й діляться з вами рецептом.
Гуакамоле – це універсальна мексиканська страва. Основні інгредієнти гуакамоле – це авокадо та лимонний сік. Вживати можна як соус, закуску або ж гарнір. Він – одна з візитівок мексиканської кухні. Соус можна подавати як гарнір до будь-яких страв. Особливо смакує гуакамоле із прісними чипсами або багетом. Замість хліба і чипсів можна використовувати тонкий бездріжджовий лаваш, підсушений у духовці.
Інгредієнти:
- 3 стиглі авокадо
- 5 гілочок кінзи
- 2 зубчики часнику
- 1 великий помідор
- 3 столові ложки лимонного соку
- половина ріпчастої цибулини
Приготування:
- Зубчики часнику потрібно пропустити через прес та посолити.
- Розріжте авокадо навпіл. Дістаньте кісточку, м’якоть, розімніть її до однорідної маси виделкою. Одразу ж додайте сік лимона, щоб гуакамоле не потемнішав.
- Наріжте дрібними кубиками помідор та цибулю. Додайте овочі до суміші, перемішайте.
- Посоліть за смаком.
Гуакамоле можна одразу подавати як самостійну закуску або з кукурудзяними чипсами.
Смачного!
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com
Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237