Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Рецепт гуакамоле, який підвладний кожному

Гуакамоле – це легкий соус, який неодмінно сподобається багатьом і стане чудовим доповненням для вашого столу.

Наші колеги з Переяслава радять спробувати приготувати його й діляться з вами рецептом.

Гуакамоле – це універсальна мексиканська страва. Основні інгредієнти гуакамоле – це авокадо та лимонний сік. Вживати можна як соус, закуску або ж гарнір. Він – одна з візитівок мексиканської кухні. Соус можна подавати як гарнір до будь-яких страв. Особливо смакує гуакамоле із прісними чипсами або багетом. Замість хліба і чипсів можна використовувати тонкий бездріжджовий лаваш, підсушений у духовці.

Інгредієнти:

  • 3 стиглі авокадо
  • 5 гілочок кінзи
  • 2 зубчики часнику
  • 1 великий помідор
  • 3 столові ложки лимонного соку
  • половина ріпчастої цибулини

Приготування:

  1. Зубчики часнику потрібно пропустити через прес та посолити.
  2. Розріжте авокадо навпіл. Дістаньте кісточку, м’якоть, розімніть її до однорідної маси виделкою. Одразу ж додайте сік лимона, щоб гуакамоле не потемнішав.
  3. Наріжте дрібними кубиками помідор та цибулю. Додайте овочі до суміші, перемішайте.
  4. Посоліть за смаком.

Гуакамоле можна одразу подавати як самостійну закуску або з кукурудзяними чипсами.

Смачного!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору