Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Рятувальники майже добу шукають дівчинку, яка стрибнула у Дністер і зникла

Відпочиваючи на річці Дністер, 13-річна дівчинка вирішила стрибнути з берега, після чого зникла з поля зору. Другий день поспіль підлітка шукають рятувальники із безпілотником та водолази.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на ГУ ДСНС області.

Трагедія трапилась в обідню пору 16 липня в селі Козари Букачівецької ТГ на Рогатинщині. До місця події  відправились рятувальники з Рогатина, місцева пожежна команда села Букачівці, водолази Групи рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення та мобільно-оперативна група другого ДПРЗ.

Рятувальники із човном та багром обстежили 30 м² дна річки та 350 метрів прибережної зони, 2 км русла – за допомогою БПЛА. Ще 300 м² дні обстежили водолази. Один кілометр пройдено човном вниз по течії річки. Також обстежено заплави.

Дівчинку так і не знайшли, тому пошуково-рятувальні роботи тривають.

Всього до проведення робіт від ГУ ДСНС залучено 18 осіб, 6 одиниць техніки, з них 1 човен, 1 катамаран, БПЛА. Також на місці працює психолог ГУ ДСНС.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору