Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що допоможе від перегріву салону авто влітку

У дні, коли сонце максимально нагріває земну поверхню та повітря, водії стикаються із проблемою – надзвичайною спекою всередині зачиненого автомобіля через потрапляння туди сонячних променів. Однак, є кілька способів захистити машину від нагрівання влітку.

Інформатор ділиться порадами із водіями.

Спеціальна світловідбивна шторка – один з найпопулярніших та найекономніших варіантів. Вона встановлюється на лобове скло за допомогою спеціальних липучок або ж присосок. Шторка перешкоджає потраплянню прямих сонячних променів в салон автомобіля. Це  допоможе сповільнити нагрівання та вберегти салон і приладову панель машини від потріскання під палючим сонцем.

Також водії часто зупиняють свій вибір на сонцезахисній плівці. Нею можна обклеїти не тільки лобове скло, а й усі вікна. Порівнюючи з попереднім варіантом, сонцезахисна плівка зможе більше захистити салон автомобіля від перегріву.

 

Ще можна придбати чохол-тент, який захистить увесь автомобіль від сонячного випромінювання. Він дуже швидко натягується та знімається і може легко зберігатися у багажному відділенні.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору