Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

На Городенківщині батьки загиблого Героя спорудили новий спортивний майданчик

18 липня у селі Чернятин відкрили меморіальну дошку полеглому Герою Андрію Франківу. Також біля ліцею відбулося відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям, який облаштували батьки захисника, втілюючи мрію свого сина.

Пише Інформатор, посилаючись на допис Городенківської міської ради.

Військовий Андрій Франків навчався у Чернятинському ліцеї з 1999 до 2009 року. На фасаді навчального закладу встановили пам’ятний знак. Право відкрити меморіальну дошку надали батькам Героя, який поклав своє життя за Україну.

Зі сльозами на очах присутні, тамуючи подих, слухали згорьовану Під час виступу матері воїна Любов Юріївни присутні не могли стримати сліз. Жінка розповідала про сміливий дух і стійкість її сина, його любов до рідної землі та мрії, які йому так і не судилося втілити в життя. Однак, батьки вирішили виконати одне з бажань свого сина – вони спорудили біля ліцею спортивний майданчик зі штучним покриттям, щоб тут тренувались майбутні спортсмени Чернятина.

Після офіційного відкриття та освячення на новому майданчику, подарованому селу батьками загиблого захисника, відбувся футбольний турнір пам’яті полеглого Героя Андрія Франківа. За перемогу змагалися 6 команд із населених пунктів громади.

Після кількагодинних футбольних баталій золото турніру здобули спортсмени ФК «Колос» (Чернятин), срібно вибороли футболісти з ФК “Вікно”, бронза дісталася команді «G 8» (Чернятин). Переможці нагороджені кубком турніру, команди призери – медалями.

     

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору