Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломиянці, яка кинула немовля у криницю, призначили нічний домашній арешт

38-річна мешканка Коломиї народила сина вдома та викинула його до криниці на своєму подвір’ї. Жінку відправили від домашній арешт.

Передає Інформатор.

Обставини справи:

11 липня поліцейським повідомили, що 38-річна коломиянка, ймовірно, вдома народила дитину. Породіллю за місцем проживання не знайшли, а розшукали в Коломиї та доставили до пологового будинку. Лікарі підтвердили післяпологовий період.

Жінка розповіла, що під час вагітності на обліку в лікарів не стояла, народила самостійно вдома. Далі вона обгорнула одягом новонародженого хлопчика та викинула до криниці, що на її подвір’ї.

Рятувальники викачали воду з колодязя і виявили тіло немовляти та терміново направили на судмедекспертизу. Результат – асфіксія внаслідок утоплення.

Як повідомив керівник сектору комунікації Нацполіції Прикарпаття Андрій Яцків франківському ЗМІ, суд обрав жінці запобіжний захід – домашній арешт (нічний). Зараз триває досудове розслідування.

В обласній прокуратурі повідомили, що жінці клопотали про домашній арешт, адже після домашніх пологів її госпіталізували для огляду й отримання медичної допомоги. Також жінці призначили психолого-психіатричну експертизу, аби визначити, чи вона осудна.

Як зазначалося, раніше 38-річна коломиянка неодноразово притягувалась правоохоронцями до адміністративної відповідальності за ст. 184 та ст. 173-2 КУпАП. Йдеться про невиконання обов’язків щодо виховання дітей. Тож кілька років тому її уже позбавили батьківських прав щодо трьох синів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору