Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Зупинили за “забутий” покажчик повороту, а знайшли, ймовірно, амфетамін: інцидент у Коломиї

20 липня по обіді на вул. Костомарова поліцейські зупинили водія Volkswagen за те, що не увімкнув покажчик повороту. В ході перевірки пасажир автівки поводився підозріло. Виявилось – на те були причини.

Повідомляє Інформатор за даними поліції.

За кермом автівки марки Volkswagen був молодик 1997 року народження. Його пасажир – 1995 року народження. Обоє – мешканці Печеніжинської ТГ.

В ході перевірки пасажир поводив себе підозріло та будь-яких особистих документів біля себе не мав. Його доправили до  Коломийського РВП для встановлення анкетних даних.

“Згідно ст. 34 ЗУ «Про національну поліцію» було проведено поверхневу перевірку, в ході якої у пасажира було виявлено дві капсули із порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичний засіб «амфетамін», близько 1 гр”, – стверджують правоохоронці Коломийщини.

Слідчо-оперативна група підозрілу речовину вилучила, пасажира опитала і відпустила за місцем проживання. Наразі триває перевірка.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору