Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Село Воскресінці попрощалося із загиблим воїном Ростиславом Зяєю

Сьогодні, 21 липня, громада села Воскресінці провела в останню дорогу 25-річного захисника Ростислава Зяю.

Інформатор висловлює співчуття рідним.

Ростислав народився 21 грудня 1997р. Здобув початкову освіту у Воскресінський школі, а після 4 класу вступив до Коломийської гімназії імені Михайла Грушевського (тепер ліцей).

Навчався в Коломийському політехнічному коледжі, згодом закінчив Львівський політехнічний інститут. Вчився старанно, мав гарні результати.

Його вчителька історії Галина Юрівна Писуляк розповідає, що хлопець добре знався у сфері ІТ. Був акуратний, виконавчий, відповідальний, комунікабельний та свідомий. Цього року Ростислав приїжджав на похорони до бабусі у рідне село.

В армії Ростислав відслужив півтори роки, де був одним із найкращих солдатів. До війська прийшов у перші місяці повномасштабного вторгнення.

Побратими відгукувалися про нього як взірцевого воїна, чудового товариша, який все сприймав спокійно, був щирим, відвертим, доброзичливим.

Нині його поховали поряд бабусі й дідуся. У загиблого воїна залишилася батьки. Попрощатися прийшли рідні, побратими, близькі й усі небайдужі.

Ще одна жертва цієї жорстокої війни. Обірвана доля щирого українця, котрий міг би ще так багато зробити для своєї держави і Світу, міг створити сім’ю, потішити свої батьків піклуванням про онуків, виховати своє гідне продовження, відчувати цей світ, тішитися, зміцнюватися… жити.

Щирі співчуття рідним, близьким, побратимам, усім знайомим загиблого захисника

Світла пам’ять Ростиславу Зяї. Слава Україні!

 

Нагору